Opslagstavlen

Læs vedlagte nyhedsbrev.

Pia Smiszek Nielsen den 21-08-2017
    Kære elever og forældre

Vi håber, at alle har haft en dejlig sommer – fået oplevet en masse spændende og slappet af og hygget med familien.

Så blev det første skoledag. Solen skinner og skolen summer igen af liv og glade elever.
    Vi har glædet os til at byde velkommen til et nyt og spændende skoleår. De sidste uger har der været fuld aktivitet på skolen med planlægning af undervisning og aktiviteter for alle vores elever, så vi kunne tage godt imod dem i dag.

I sommerbrevet i juni fortalte jeg, at vi fra skolestart ville tage Højby Skoles officielle Facebookside i brug. Den har I alle nu mulighed for at følge her https://www.facebook.com/hoejbyskole/
    På Facebooksiden vil der blive lagt billeder og filmklip op fra dagligdagen på skolen, så I alle kan følge mere med i og se, hvad vi arbejder med på skolen.
    Hvis I skal i kontakt med os af forskellige årsager, så er det fortsat telefonisk på skolen eller via intra på mail eller kontaktbogen.
    Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye informationsplatform.

Pia Smiszek Nielsen den 14-08-2017
    Kære forældre og elever

Så har vi taget hul på den sidste uge af dette skoleår.
    Vedhæftet er skoleårets sommerbrev, bl.a. med informationer om denne uge.

Hav en dejlig dag.

Pia Smiszek Nielsen den 19-06-2017