VELKOMMEN

Velkommen til Højby Skoles hjemmeside, - hvad enten du kigger forbi som daglig bruger af skolen, eller du medtænker os i dine børns fremtidige skolegang, eller du bare rent tilfældigt er havnet her hos os, så er vi altid glade for besøg – både virtuelt her på siden – og fysisk på Højby Skole.

Her på siden kan du finde nyttige oplysninger om skolen. Oppe i menuen kan du klikke på de enkelte underpunkter, under menupunktet "om skolen" vil du først få en velkomst, derefter se skolens målsætning, elevtal og brugerinformationer.

- God læselyst!

• 30-09-2016
    10:50-11:30
    Elevrådsmøde i kantinen - september · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B
    Pia Smiszek Nielsen den 09-08-2016
    Kære forældre og elever

Velkommen til skoleåret 2016/2017.
    Se vedhæftede nyhedsbrev.

Pia
    Pia Smiszek Nielsen den 21-06-2016
    Sommerferien står for døren - alle glæder sig til en velfortjent sommerferie.
    Her er skoleårets sidste nyhedsbrev, hvor også jeres børns lærere og pædagoger for næste skoleår er skrevet ind.

Hav alle en fantastisk sommer.

Pia