Velkommen til Højby Skoles hjemmeside
Hvad enten du kigger forbi som daglig bruger af skolen, eller du medtænker os i dine børns fremtidige skolegang, eller du bare rent tilfældigt er havnet her hos os, så er vi altid glade for besøg – både virtuelt her på siden – og fysisk på Højby Skole.

Her på siden kan du finde nyttige oplysninger om skolen. Oppe i menuen kan du klikke på de enkelte underpunkter. Under menupunktet "Om skolen" vil du først få en velkomst med en generel fortælling om Højby Skole, derefter kan du bl.a. se skolens vision, målsætning og værdigrundlag.

God læselyst

• 06-12-2016
    15:15-17:00
    Skole-hjem-samtaler 6.b · 6B
  • 06-12-2016
    15:30-16:30
    Skole-hjem-samtaler · 4A
  • 09-12-2016
    10:50-11:30
    Elevrådsmøde i kantinen - december · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B
    Pia Smiszek Nielsen den 14-10-2016
    Kære alle

TAK for en fantastisk uge med miniby på vores skole. Det har været en uge, som vi har set frem til længe her på skolen.
    Ønsket om en miniby på skolen har meget længe været et ønske fra elevrådet, så vi er rigtig glade for, at det er lykkes at få passet ind med alle de andre spændende og lærerige skoledage, som vi ellers har.

Medarbejderne har planlagt de overordnede rammer – tak for en kæmpe indsats.

Tirsdag morgen åbnede vores by, hvor virksomhedernes medarbejdere har været med til at finde ud af, hvordan netop deres virksomhed skulle være - ALLE har taget opgaven på sig med stor entusiasme, glæde og samarbejdsiver.
    Der har været en fantastisk stemning på skolen, hvor alle virkelig har ydet deres bedste.
    De store elever har med interesse og omsorg taget hånd om de mindre elever og vist stor ansvarsbevidsthed som medarbejdere og ledere i virksomhederne.

Det har været en fornøjelse at gå rundt i vores ”by” og opleve eleverne, både når de var medarbejdere og kunder.
    Som medarbejder har der virkelig været ydet en formidabel indsats for at få det hele klart til at modtage kunder – der har været sved på panden, når tingene er gået stærkt, og det har været vigtigt at samarbejde og få lavet nye aftaler, hvis tingene skulle være anderledes.

Eleverne har set frem til torsdag eftermiddag, hvor de kunne vise forældre og bedsteforældre, hvad de har arbejdet med i løbet af ugen, og samtidig give den bedste service, når der skulle handles i vores by.
    Tak for det store fremmøde og interessen for åbent-hus-arrangementet i går til alle forældre og bedsteforældre. Her var der mulighed for at få et indblik i, hvad byens medarbejdere havde arbejdet med i løbet af dagene.
    Vi håber, at alle fik hygget sig og smagt på butikkernes udvalg af forskellige kulinariske smagsoplevelser, at alle fik mulighed for at gøre sig et godt køb i de forskellige forretninger og har fået fortalt, hvad der er arbejdet med de sidste dage.
    Når økonomien er gjort op, så vil elevrådet modtage overskuddet, så eleverne i fællesskab kan snakke om og beslutte, hvad pengene skal bruges til.

Nyhedsredaktionen har taget billeder og produceret forskellige indslag, som I kan se ved at klikke på nedenstående link.

Vi har afsluttet ugen med motionsdag, som vi, traditionen tro, altid gør sidste skoledag før elevernes efterårsferie.
    Se stemningsbilleder fra dagen i vedhæftede link.

I ønskes alle en rigtig god efterårsferie.

Pia
    Pia Smiszek Nielsen den 09-09-2016
    Kære forældre og elever

Vedhæftet er nyhedsbrevet.

God weekend til alle
    Pia Smiszek Nielsen den 09-08-2016
    Kære forældre og elever

Velkommen til skoleåret 2016/2017.
    Se vedhæftede nyhedsbrev.

Pia