VELKOMMEN

Velkommen til Højby Skoles hjemmeside, - hvad enten du kigger forbi som daglig bruger af skolen, eller du medtænker os i dine børns fremtidige skolegang, eller du bare rent tilfældigt er havnet her hos os, så er vi altid glade for besøg – både virtuelt her på siden – og fysisk på Højby Skole.

Her på siden kan du finde nyttige oplysninger om skolen. Oppe i menuen kan du klikke på de enkelte underpunkter, under menupunktet "om skolen" vil du først få en velkomst, derefter se skolens målsætning, elevtal og brugerinformationer.

- God læselyst!

Pia Smiszek Nielsen den 17-12-2015
    Kære elever og forældre

Tiden flyver af sted, og snart kan alle gå på en velfortjent juleferie.
    Vedhæftet er nyhedsbrev fra skolen.

Pia

Pia Smiszek Nielsen den 12-08-2015
    1. skoledag ...

Skolen har summet af forventningsfulde elever, lærere og pædagoger, der har savnet hinanden - dejlig at være i gang igen.

Der er blevet sagt velkommen til et nyt skoleår til elever og forældre - og velkommen til et skoleliv til vores nye 0. klasseselever og deres forældre.

Vi ser frem til et spændende og lærerigt år.
    (vedlagt nogle billeder fra dagen)

Pia

Pia Smiszek Nielsen den 11-08-2015
    Kære elever og forældre

Det har været en dejlig sommer, og nu er det tiden til at byde jer velkommen til et nyt og spændende skoleår. Se vedhæftede nyhedsbrev.

Vi glæder os til at se jer i morgen.

Pia Nielsen