Velkommen til Højby Skoles hjemmeside
Hvad enten du kigger forbi som daglig bruger af skolen, eller du medtænker os i dine børns fremtidige skolegang, eller du bare rent tilfældigt er havnet her hos os, så er vi altid glade for besøg – både virtuelt her på siden – og fysisk på Højby Skole.

Her på siden kan du finde nyttige oplysninger om skolen. Oppe i menuen kan du klikke på de enkelte underpunkter. Under menupunktet "Om skolen" vil du først få en velkomst med en generel fortælling om Højby Skole, derefter kan du bl.a. se skolens vision, målsætning og værdigrundlag.

God læselyst

Pia Smiszek Nielsen den 07-04-2017
    Kære alle

I dag har vi skudt påskeferien i gang med fællessang til skolernes sangdag sammen med mange, mange andre skoler i landet.
    Derefter løb vi Team Rynkeby Skoleløbet i den gode sags tjeneste, hvor vi samtidig med andre skoleelever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løb til fordel for børn med kritiske sygdomme.
    Se stemningsbilleder vedhæftet her.

I må alle have en dejlig påskeferie.

Pia Smiszek Nielsen den 27-03-2017
    Kære alle
    På denne dejlige solbeskinnede dag holdt vi vores indvielsen af Huggehuset sammen med vores elever.
    Til morgen havde vi fælles samling for alle elever på skolen, hvor vi fortalte om processen fra vi kom med i projekt Fremtidens Skolen til det næsten færdige resultat i dag.
    Vores 2 børnehaveklasser havde kreativt lavet 2 fantastisk flotte malerier, der skal pryde væggene i vores nyrenoverede hus.
    Eleverne fik efterfølgende en brunsvigerkage med Huggehusets navn på til at forsøde sig med den efterfølgende time.
    Kl. 12.30 fik vi besøg af byggefolk og arkitekter samt vores to rådmænd, Jane Jegind og Susanne Crawley, der på bedste vis hjalp os med at indvie det nye hus.
    Jane og Susanne hjalp hinanden med at klippe det røde bånd, så vores nyrenoverede Huggehus officielt blev indviet.
    Efterfølgende blev der holdt taler. 4. og 5. årgang – det er de to årgange, der i år har håndværk og design – sang skolesangen for vores gæster, hvorefter 4. årgang havde håndværk og design i de nye lokaler. Vores gæster blev vist rundt, og de spurgte nysgerrigt ind til, hvad vores elever var i gang med at lave.
    Se stemningsbillederne fra dagen her.

Pia Smiszek Nielsen den 16-12-2016
    Kære forældre og elever

Juleferien nærmer sig, og onsdag i næste uge er sidste skoledag, inden vi kan afholde en velfortjent ferie.
    Se vedhæftede Nyhedsbrev.

Pia