Højby Skole - Odense

Velkommen til Højby Skoles hjemmeside
Hvad enten du kigger forbi som daglig bruger af skolen, eller du medtænker os i dine børns fremtidige skolegang, eller du bare rent tilfældigt er havnet her hos os, så er vi altid glade for besøg – både virtuelt her på siden – og fysisk på Højby Skole.

Her på siden kan du finde nyttige oplysninger om skolen. Oppe i menuen kan du klikke på de enkelte underpunkter. Under menupunktet "Om skolen" vil du først få en velkomst med en generel fortælling om Højby Skole, derefter kan du bl.a. se skolens vision, målsætning og værdigrundlag.

God læselyst

Pia Smiszek Nielsen den 10-10-2018

Efterårsferien nærmer sig. Læs vedlagte nyhedsbrev.

Mange hilsner
    Pia Smiszek Nielsen den 14-09-2018
    Kære alle

TAK for en fantastisk uge med miniby på vores skole. Det har været en uge, som vi har set frem til længe her på skolen – lige siden vi havde den sidst for 2 år siden. Og igen har vi fået ugen passet ind med alle de andre spændende og lærerige skoledage, som vi ellers har i løbet af året.

Medarbejderne har planlagt de overordnede rammer – tak for en kæmpe indsats.

Selv om det først var tirsdag morgen, at vores by åbnede, så har der de sidste uger været forberedelser med bl.a. stillingsopslag og ansøgninger til stillinger. Virksomhedernes medarbejdere har været med til at finde ud af, hvordan netop deres virksomhed skulle være. ALLE har taget opgaven på sig med stor entusiasme, glæde, forventning og samarbejdsiver. Vores fire dannelseskaraktertræk – mod, vedholdenhed, nysgerrighed og medmenneskelighed har virkelig vist og udfoldet sig i den proces, som eleverne har været igennem.
    Der har været en fantastisk stemning på skolen, hvor alle har ydet deres bedste.
    De store elever har med interesse og omsorg taget hånd om de mindre elever og vist stor ansvarsbevidsthed, som medarbejdere og ledere i virksomhederne – stor ROS.

Det har været en fornøjelse at gå rundt i vores miniby og opleve eleverne, både når de var medarbejdere og kunder.
    Som medarbejder har der været ydet en formidabel arbejdsindsats for at få det hele klart til at modtage kunder, der har været sved på panden, når tingene er gået stærkt, og det har været vigtigt at samarbejde og få lavet nye aftaler, hvis tingene skulle være anderledes. Byforvaltningen har også indkaldt til høringsmøder, hvis der har været nogle problemstillinger, der skulle løses i demokratiske processer.

Eleverne har set frem til torsdag eftermiddag, hvor de kunne vise forældre, søskende og bedsteforældre, hvad de har arbejdet med i løbet af ugen, og samtidig kunne give den bedste service, når der skulle handles i vores by.

Tak for det store fremmøde og interessen for åbent-hus-arrangementet i går til alle forældre og bedsteforældre. Her var der mulighed for at få et indblik i, hvad byens medarbejdere har arbejdet med i løbet af dagene.
    Vi håber, at alle fik hygget sig og smagt på butikkernes udvalg af forskellige kulinariske smagsoplevelser, at alle har fået kulturoplevelser i byen, og at alle fik mulighed for at gøre sig et godt køb i de forskellige forretninger og har fået fortalt, hvad der er arbejdet med de sidste dage.

Når økonomien er gjort op, så vil elevrådet modtage overskuddet, så eleverne i fællesskab kan snakke om og beslutte, hvad pengene skal bruges til.

Højby News har taget billeder, journalisterne har interviewet og produceret forskellige indslag, som I kan se her: https://arth0151.wixsite.com/website

Derudover kan I se billeder fra dagene på vores facebookside her: https://www.facebook.com/hoejbyskole/

Vi har afsluttet ugen med vores årlige brandøvelse i dag. Alle kom fint ud og fik stillet op klassevis på det grønne område.

I ønskes alle en rigtig god weekend.

Pia Smiszek Nielsen den 24-08-2018
    Kære alle

Velkommen til skoleåret 2018-19.

Se vedlagte forældrebrev.

God weekend til alle.

Kontormøde ·
    Ledelsesmøde - ungemiljø ·
    Ledelsesmøde - børnemiljø ·
  • 23-10-2018
    Ledelsesmøde ·
  • 24-10-2018
    DR P4 Fyn · 8A

Skolernes Motionsløb

Se flere billeder på FB eller via linket.

Nyhed billede
God ferie:o)